søndag, februar 5

Hyttetur 2018 – fra en russers synspunkt

 

Af Josephine Møller Jensen & Marie Bak

Første semesters hyttetur er nu godt overstået. Tilbage er kun minderne om en helt igennem utrolig weekend. Ærgerligt er det kun, at hele historiestudiet ikke kunne deltage i denne festlige begivenhed. Derfor har Fortidende sendt to af deres skarpeste skribenter i marken, der her vil berette om de vigtigste højdepunkter fra turen.

Weekendens højdepunkter var selvfølgelig da Hold 2 vandt det hele! (her skal det selvfølgelig understreges vigtigheden af, at Hold 2 endelig vandt noget overhovedet, efter at have lægget på en solid 4. plads gennem hele rusugen). Lige fra bedste skuespil lørdag aften, hvor samtlige tutorer græd af grin (og måske et uheld eller to) grundet en fantastisk fremførelse af ”Emil fra Lønneberg vs. Glistrup”, til stabile sejre i både øl-bowling og beerpong. Hytteturen var hold 2’s store sejrsfest.

Fredag aften opsøgte Fortidendes skribenter hold ”Mikkel og Mikkel”, der netop havde trukket en bomstærk sejr hjem ved beerpongbordet. Det ene holdmedlem, Tutor Mikkel, er stærkt optaget af fejringen af hans sejr, og vi fanger dermed kun en af Mikkel’erne til dette sejrsinterview.

Hvor meget snød du i turneringen?

Jeg vil faktisk vove at påstå vi ikke snød en eneste gang. Ikke…. en… eneste…

Hvad er dit forhold til din holdkammerat Mikkel?

Altså han blev beskrevet som den høje smukke Mikkel, og jeg blev beskrevet som ham den anden. Så vi har det virkelig godt sammen. Vi var enige om taktikken og det hele, der var ikke noget der. Vi viste godt, hvordan den ged skulle barberes.

Du lyder rimelig selvsikker. Har du hele tiden vidst at I ville vinde?

Jeg vil sige, at jeg var lidt utryg ved første kamp, men da vi havde vundet den, vidste jeg, at der ikke var nogen vej tilbage.

Hvor mange damer har Mikkel scoret på at vinde?

Han behøvede ikke at vinde for at score damer.

Nå nå da da, har du nogen gode rygter da?

Generelt? Jeg har hørt at tre kom op at slås.

Øhhh okay, har du nogle afsluttende bemærkninger?

Jeg så at min modstander havde en Esbjerg-trøje på, og så viste jeg at vi var nødt til at vinde.

Efter interviewet forsvandt Mikkel ud i festlighederne og blev angiveligvis først set igen lørdag eftermiddag, stærkt påvirket af gårsdagens indtagelser.

Lørdagen startede stærkt ud med minimalt fremmøde til morgenmaden. Ølbowlingtuneringen blev udsat et par timer, angiveligvis grundet massive tømmermænd hos op til flere af holdene. Da turneringen endelig blev skudt i gang, var banerne tætpakket med frysende tilskuere, der kæmpede med at komme igennem dagens første bajer. Trods fantastiske holdnavne og nervepirrende tætte kampe, dalede interessen for ølbowling stærkt, og en folkevandring tog hurtigt form, for at opsøge varmere himmelstrøg inde i pejsestuen, eller for nogens vedkomne; deres seng. Der blev dystet i alt fra Hint til Trivial Pursuit og dagens anden bajer røg lidt lettere ned.

Pludselig blev der hørt rundt i krogende; ølbowlingsturneringen er afsluttet og der er fundet en vinder. Inden rygterne nåede at sprede sig videre, trådte Young Dagger Dicks ind i pejsestuen med armene i vejret, og råbte ”Ååååå Låå Låå”. Young Dagger Dick viste sig at have overgået alles forventninger og vandt turneringen. Fortidendes skribenter var selvfølgelig på pletten, og først til at få et interview.

Young Dagger Dicks består af Hold 2 darlings; Magnus, en tilvalgsstuderende fra Idræt, og Elias, en flygtning fra Sjælland.

Hvor meget snød I for at vinde turneringen?

Elias: Altså det er jo ikke snyd, hvis man har tømmermænd og så skal drikke bajere, og så kommer uden om de bajere, så er det jo ikke snyd. Så er det jo bare logic (udtales på engelsk). That’s just plus 200 IQ.

Havde I en bestemt teknik?

Magnus: Jeg så teknikken, det er en god teknik.

Elias: Benægt, benægt, benægt, ellers så lyv, lyv, lyv.

Har I nogle gode råd til folk der gerne vil blive bedre til ølbowling?

Elias: Øhhhhh…

Claus Møller: Lad vær med at bruge venstre!

Magnus: men det gjorde jeg faktisk. Jeg troede jeg var højrehåndet, men jeg fandt ud af at jeg faktisk var, hvis ikke bedre, med venstre hånd.

Elias: Men det kan jeg jo ikke vise nu. Du skal ikke kaste sådan her, alle tror man skal kaste sådan her…

Herefter fulgte en detaljeret teknisk gennemgang, hvor Elias kropsligt viste hvordan man rullede bolden rigtigt. (Vi arbejder på at få en Youtube ”How To” op snarligst)

Har I scoret mange damer på at vinde?

Elias: Århhh

Magnus: Det der stopper mig fra at score er jo at jeg har allerede en dame jo. The one and only. Men Elias, hvad med dig?

Elias: (tavshed)

Magnus: Der var faktisk nogle. Jeg nævner ikke nogen navne, men vi var faktisk ret eftertragtede.

Josephine: Kom der nogle bitches og ville ha’ jeres nedre dele?

Magnus: Ja de ville ha’ vores nedre dele.

Elias: Og de var fandeme mærkelige.

Magnus: De var efter os hele aftenen.

Elias i baggrunden: Kraftedme.

Elias: Det er nok det mest mærkelige, jeg nogensinde har oplevet.

Bjørn (formand for Young Dagger Dicks hooligan-fraktionen): Det tætteste de kom på at score, var mig der kyssede dem på kinden.

Elias: Fuck mand.

Så I scorede begge Bjørn?

Elias: Det er Goals mand!

Magnus: Det gjorde jeg også fredag

Den her er mest til Magnus; har det at du er tilvalg fra Idræt påvirket dine chancer for at vinde?

Magnus: Arrrrh… øhhhh… det ville være  synd at sige altså.

Elias griner i baggrunden

Tusind tak for jeres tid, har I nogen afsluttende kommentar?

Elias: Young Dagger Dicks OUTTT!!!

Young Dagger Dicks blev hurtigt revet væk, da de måtte ud og fejre endnu en stor sejr til Hold 2. Fortidende fandt i stedet Bjørn, formand for Young Dagger Dicks hooligan-fraktion, der gik med til et afsluttende interview.

Har du noget insiderviden om, hvad inspirationen til navnet var?

Det er kun rygter fra fanklubben, men historien går på, at de har nogle ret lange, tynde og ret spidse fallos mellem benene. Jeg vil gerne henvise til Red Warszawas ”Brøndby Strand”.

Hvor længe har du været fan af YDD?

Siden 2018, altså jeg har været med siden starten (efterfuldt af et smørret smil.)

Efter interviewets afslutning deltog Fortidendes skribenter i de efterfølgende fejringer af Hold 2’s sejre, og er derfor ikke i stand til at gengive det efterfølgende forløb, men rygterne siger det var episk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.