søndag, februar 5

På besøg hos Jonas Dalbøge

I denne udgave af fortidens CRIPS har vi haft den udsøgte fornøjelse at sitfte bekendskab med en af de nye redaktører, og det er ingen anden end en af Aarhus lokale drenge nemlig Jonas Dalbøge. Jonas har holder til inde i Aarhus C, hvor man man må sige han opholder sig ganske over niveau. Jonas er en ungkarl uden sammenligning, og derfor er bopælen naturligvis i postnummer 8000, så der ikke er langt fra byen og hjem, hvis han nu skulle være så heldig at finde en ledsager.

jonas1

Jonas har ageret som en snu ræv da jeg efterspurgte billeder til fortidende, og har derfor gået efter den flittige studerende looket. Jeg vil ikke konkludere, at de åbne bøger er iscenesat, men jeg vil lade den dygtige og kritiske historiker selv bedømme, om det skulle være tilfældet. Jeg kunne dog ikke dyd mig for at efterspørge et mere retvisende billede af Jonas normale levestand, og her skuffede Jonas heller ikke.

jonas2

Her vil det skarpe øje øjeblikkeligt notere vodkaflasken og det røde/sorte halstørklæde. En kombination Jonas uden tvivl oftest nyder samtidigt, da Jonas desværre har sat ham selv i den miserable situation, at havde valgt Milan som sin favoritklub. Med Milans nyere historisk i tankerne skal der ikke meget fantasi til, før man kan forstille sig at Milanhalstørklædet, vodkaflasken og Jonas har haft nogle hårde aftener sammen. Cadeau til Jonas for at holde ud.

I sidste udgave af fortidende var Drude på besøg i Randers. Der var hun ganske enkelt imponeret af antallet af lysekroner, som var placeret i Kaspers og Sannes lejlighed. Det er en stil Jonas kører videre. Uden at have nogen som helst viden om design og indretning, vil jeg dog stadig vove og påstå, at Jonas har ramt en ganske nydelig stueindretning.

jonas3

Afslutningsvis efterspurgte jeg et billede at en ting, som havde en særlig betydning for Jonas. Som nævnt i indledningen er Jonas en af Aarhus lokale drenge, og derfor støtter han naturligvis også de lokale helte AGF. Man må altså have respekt for Jonas, som jeg ved går ualmindeligt meget op i fodbold, har valgt at sætte sin tilid til fodboldholdene A.C. Milan og AGF.

Det var alt for CRIPS i denne omgang. I næste udgave vil vi kaste et blik på enten Christinas eller min lejlighed!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.