søndag, februar 5

Det forjættede kollegium

Glæd Dem, kære læser, for denne uge bringer vi Dem en særlig billedserie fra det vilde og eksotiske parkkollegium.

På trods af disse nydelige omgivelser i frk. Anne Friis’ bopæl, ser man dog tydeligt den længsel, der fylder den almene akademiker, skulle denne en sjælden gang vove at løfte blikket fra bøgerne og skue ud i den verden, der blev de erhvervsuddannede til dels.

anne-friis

Pæn og ordentlig ung mand med et værelse lige så nydeligt, rydeligt og velorganiseret som resten af ham ELLER kollegiejunglens bedste kamæleon?

michael-albatros

Vi tilgiver den læser, der skulle tro at FORTIDENDE har sparret på den prestigefyldte CRIBS-sektion og blot bragt et Michael Kvium-maleri. Det er dog ingen ringere end selveste Uffe Illum, der her vender ryggen til en verden endnu ude af stand til at værdsætte hans geni.

uffe-illum

Her har vores modige fotograf hr. Lucas Enghoff Olsen formået at få et unikt billede af den sjældne Drude i sit naturlige habitat. Bemærk det smukke skær fra fyrfadslysene, der sammen med den tændte lampe især ved højlys dag smukt oplyser den pænt redte seng.

drude-terkildsen

Bemærk den stoiske desperation, der anes bag Hr. Kristoffer Skovgaards øjne, idet han kæmper for at finde det helt rigtige James Bond-citat til at matche hans domicils diabolsk velorganiserede PS 4-spil, for ikke at nævne den skurkagtige nøjagtighed, med hvilken controlleren flugter med bordkanten.

kristoffer-skovgaard

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.